Ofron produkte cilësore në treg, duke iu ndihmuar konsumatorëve për të gjetur produktet e tyre më të preferuara.

Çdo konsumator ka nevojë të veçantë.

Ofron produkte cilësore në treg, duke iu ndihmuar konsumatorëve për të gjetur produktet e tyre më të preferuara.

Mundësi të reja janë lindur nga marrëdhënia jonë dhe prezenca në treg për të gjetur produktet e tyre më të preferuara.

Korporata Buçaj është lidere në Kosovë në fushën e shpërndarjes dhe shitjes së mallrave ushqimore, sanitare, pijeve dhe duhanit.

Korporata Buçaj është lidere në Kosovë në fushën e shpërndarjes dhe shitjes së mallrave ushqimore, sanitare, pijeve dhe duhanit. Ne bazë të organizimit të mirëfilltë dhe përkushtimit të vazhdueshëm për efikasitet në punë, teknologji të avancuar, orientim të sinqertë kah blerësi, si dhe në bazë të kontributit të 300 punonjësve të kualifikuar, të cilët janë të punësuar në ketë korporate, janë arritur suksese shumë të larta dhe të qëndrueshme.  Për më shumë


Produkti në fokus

Produkti në fokus

 
Fineti Sticks & Dips
Të reja Fineti Sticks & Dips ha dhe luaj, mbledhi te gjitha gomat e famshme.
Copyright 2011, BUÇAJ sh.p.k.